Kubb Original red king

€ 64,99
Inclusief belasting

Bex

Kubb Red King

Waarom Mijnspeeleiland?

  • Snel thuisbezorgd!
  • Betaal veilig met iDeal & PayPal, Mister Cash en VVV-cadeaukaart
  • Veel producten op voorraad
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Gratis advies of cadeautip
  • Zwolle orders zelfde dag in huis

Bex

Kubb Red King orriginal rubberhout koning voorzien van rode Kroon.De perfecte Familie editie van super kwaliteit

Probeer als eerste de ridders om te gooien, en daarna de koning. Gemaakt van rubberhout.

Voor ons Nederlanders een nieuw buitenspel, maar de Zweden hebben het al meer dan 1000 jaar geleden bedacht! Dit Zweedse strijdspel dat draait om behendigheid, tactiek en strategie speel je lekker buiten in het gras, in het zand of zelfs in de sneeuw! Iedere ZACHTE ondergrond is goed.Het doel is eenvoudig: Het eerste team dat alle ridders omgooit en uiteindelijk de koning, is winnaar van het spel! Het lijkt simpel, maar om het te behalen valt toch nog even tegen hoor.

Geschikt voor spelers vanaf ongeveer 6 jaar en voor 2 tot 12 spelers. Het speelterrein kan namelijk aangepast worden aan de sterkte EN aantal spelers! Natuurlijk leveren wij een heldere, ge?lustreerde en Nederlandstalige gebruiksaanwijzing erbij . Het spel draagt het CE keurmerk en is goedgekeurd door de Zweedse kubb federatie. Vervaardigd uit Rubberhout! Rubberwood is de meest ecologisch vriendelijke houtsoort die gebruikt wordt in de houtindustrie. Kenmerk van dit hout is ook nog dat het supersterk, veerkrachtig is en niet gauw breekt of splintert.

De totale set bestaat uit: 1 linnen opbergzak 1 fullcolour vouwfolder met spelinstructies in 8 talen 10 ridders (kubbs): Afmeting: 150 mm x 55 mm x 55 mm 1 koning: Afmeting: 300 mm x 70 mm x 70 mm 6 werpstokken: Afmeting: 300 mm x ?40 mm 4 hoekstokjes:Afmeting: 300 mm x ?15 mm

KKL-6011

Productgegevens

Merk :
Bex
Minimum leeftijd :
6 +
Spel niveau :
8+ familie