winkeltour door speeleiland KLIK HIER!                                   onze kassa

Onze fysieke winkel "Speeleiland" is een speelgoedboutique in het hart van de mooie winkelstad Zwolle.

Wij staan 6 dagen per week klaar om u te dienen van advies en hulp.

Onze winkel als ook onze webshop mijnspeeleiland.nl te Zwolle, en staan ingeschreven bij de Kvk te Zwolle onder het nummer: 72718072. ons BTW nr. luidt:  NL 8592.11.344.B01

Het assortiment omvat 21000 artikelen. Deze staan natuurlijk niet allemaal online. Uiteindelijk is fysiek winkelen nog altijd onze basis en wisselt ons assortiment wekelijks.


Het assortiment op internet verschilt altijd van dat uit onze winkel. In de winkel is het assortiment groter. Uiteraard kunnen wij de artikelen welke niet op onze site staan ook via internet leveren  Vraag er per email na en wij komen hierop terug. Eigenlijk is alles mogelijk.

De voorraad op internet is gekoppeld aan die in de winkel. Doordat er winkelverkopen plaats vinden kan het voorkomen dat er een klein voorraad verschil is tussen de online voorraad en de fysieke voorraad. Dagelijks ontvangen wij nieuwe voorraad. Hierdoor hoeft een levering meestal niet veel langer te duren. Indien dit het geval is dan laten wij dat zo snel mogelijk weten.

De Puzzel en Spel afdeling is een 999 Games specialist. Hierdoor hebben wij vaak de nieuwste spellen van 999 Games eerder dan de gewone winkel.
Vindt u iets niet in de webwinkel? Neem dan gerust contact op of kom langs in de winkel. Wij denken met u mee. Als we het spel of de puzzel in de winkel hebben, zetten we het speciaal voor u in de webwinkel.

Onze winkel is gevestigd op het volgende adres:

Speeleiland en Puzzel en spel

Drie Trommeltjessteeg 12 (8011VK) of Eiland 11 (8011XR) te Zwolle Deze straten bevinden zich in het winkelgebied Het eiland. ( heteilandzwolle.nl )

tel 038-4210525