Lego - Gabby's Dollhouse Cakey's creaties 10785
Lego - Gabby's Dollhouse Cakey's creaties 10785

Lego - Gabby's Dollhouse Cakey's creaties 10785

€ 9,99
Inclusief belasting

Waarom Mijnspeeleiland?

  • Snel thuisbezorgd!
  • Betaal veilig met iDeal & PayPal, Mister Cash en VVV-cadeaukaart
  • Veel producten op voorraad
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Gratis advies of cadeautip
  • Zwolle orders zelfde dag in huis

Lego - Gabby's Dollhouse Cakey's creaties 10785

De grote gelaagde taart heeft een draaibare bovenkant die kinderen kunnen versieren met lekkere traktaties, waaronder toefjes glazuur, fruit, chocolade en 2 gouden sterren. Met een taartvormige Starter Brick ervaren kinderen al snel de vreugde van creatieve constructie. Wanneer het spelen voor de dag voorbij is, kunnen alle accessoires worden opgeborgen in de grote taart tot de volgende keer.

Er zit een kleurrijke afbeeldingsverhaal-gids in de doos, terwijl de LEGO Builder-app intuïtieve zoom- en draaigereedschappen bevat. Plezier om te delen voor gezinnen 4+ sets zijn een perfecte manier voor volwassenen om het bouwplezier te delen met jonge kinderen, of ze nu doorgewinterde LEGO-fans zijn of voor het eerst LEGO-stenen ervaren.

Plezier voor het hele gezin 4+ sets bieden volwassenen de ideale manier om het bouw- en speelplezier met kinderen te delen.

Glamoureuze speelset – het LEGO® 4+ Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat (10786) is gemaakt voor plezier met vrienden, er mooi uitzien en luxe uitstapjes met personages uit Gabby's poppenhuis van DreamWorks Animation

10786

Productgegevens

Merk :
Lego
Minimum leeftijd :
4 +