Lego - Dreamzzz Nachtmerrie haaienschip
Lego - Dreamzzz Nachtmerrie haaienschip

Lego - Dreamzzz Nachtmerrie haaienschip 71469

€ 139,99
Inclusief belasting

Waarom Mijnspeeleiland?

  • Snel thuisbezorgd!
  • Betaal veilig met iDeal & PayPal, Mister Cash en VVV-cadeaukaart
  • Veel producten op voorraad
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Gratis advies of cadeautip
  • Zwolle orders zelfde dag in huis

Lego - Dreamzzz Nachtmerrie haaienschip 

Kinderen vanaf 10 jaar kunnen in de actie van de droomwereld duiken met deze LEGO DREAMZzz Nachtmerrie haaienschip (71469) speelgoed boot en monsters bouwspeelgoed. De Nachtjager heeft Izzie's favoriete knuffel gevangen en gecombineerd met een piratenschip om een gevaarlijk monster voertuig te maken, dat kinderen nu kunnen bouwen.

Kinderen kunnen het speelgoed voertuig op 2 manieren bouwen – als schip of als tank. De scheepsmodus heeft krachtige motoren en zeilen, terwijl de tankmodus coole accessoires en vliegende oogballen heeft. De 2 bouwmogelijkheden stimuleren de creativiteit en zorgen voor dubbel zo veel plezier tijdens het fantasiespel.

Het haaien schip heeft kenmerken waar kinderen weg van zullen zijn. Ze kunnen de bek openen en er een LEGO DREAMZzz minifiguur in plaatsen, op een knop drukken om een geheime schatkist te ontdekken en de cabine aan de achterkant verwijderen. De speelgoed boot is ook uitgerust met draaibare geschutskoepels aan beide kanten en heeft een kooi en een valluik in het midden. Dit fantasie speelgoed voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar is een geweldig cadeau voor kinderen die van creatief dieren speelgoed en avonturen houden.

Afmetingen: het Nachtmerrie haaienschip is ca. 31 cm hoog, 60 cm lang en 25 cm breed.

Bevat 1389 onderdelen.

71469

Productgegevens

Merk :
Lego
Minimum leeftijd :
10+