Lego - Dreamzzz Izzie en Bunchu het konijn 71453
Lego - Dreamzzz Izzie en Bunchu het konijn 71453

Lego - Dreamzzz Izzie en Bunchu het konijn 71453

€ 19,99
Inclusief belasting

Waarom Mijnspeeleiland?

  • Snel thuisbezorgd!
  • Betaal veilig met iDeal & PayPal, Mister Cash en VVV-cadeaukaart
  • Veel producten op voorraad
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Gratis advies of cadeautip
  • Zwolle orders zelfde dag in huis

Lego - Dreamzzz Izzie en Bunchu het konijn 71453

Laat jongens en meisjes van 7 jaar en ouder zich in de actie van de droomwereld storten met deze LEGO DREAMZzz Izzie en Bunchu het konijn (71453) bouw- en speelset.

De knuffel fantasie dier speelgoed set is gebaseerd op een spannende verhaallijn uit de tv-serie en laat kinderen Izzie helpen een grote versie van haar favoriete knuffeldier te maken om hem te redden na een ontvoering door een angstaanjagende grimmige verschijning. De grote, levende versie van Bunchu de knuffel heeft een volledig verstelbare nek, armen en benen.

Tijdens het bouwen kunnen kinderen hun fantasie gebruiken en de bouwinstructies op basis van verhalen volgen. Ze kunnen Bunchu rolschaatsen en handschoenen of bijenvleugels en een angel geven. Inclusief een gedetailleerd LEGO Izzie poppetje met accessoires zoals een harnas, een zwaard en een zandloper. Monster figuren van de grimmige verschijning en een kleine Bunchu speelgoed knuffel konijn zijn ook inbegrepen, zodat kinderen eindeloos plezier kunnen beleven tijdens het fantasiespel.

Kinderen die dol zijn op creatief speelgoed en droom avonturen kun je een plezier doen met deze set boordevol bijzondere minifiguren en een fantasie dier, leuk apart of om te combineren met de andere sets.

Afmetingen: Bunchu is ca. 19 cm hoog zonder de raketrolschaatsen.

Bevat 259 onderdelen.

71453

Productgegevens

Merk :
Lego
Minimum leeftijd :
7+