Playmobil - Wiltopia, Kangoeroe 71290
Playmobil - Wiltopia, Kangoeroe 71290

Playmobil - Wiltopia, Kangoeroe 71290

€ 8,99
Inclusief belasting

Waarom Mijnspeeleiland?

  • Snel thuisbezorgd!
  • Betaal veilig met iDeal & PayPal, Mister Cash en VVV-cadeaukaart
  • Veel producten op voorraad
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Gratis advies of cadeautip
  • Zwolle orders zelfde dag in huis

Playmobil - Wiltopia, Zeeleeuw 71288

Ontdek de fascinerende dieren- en plantenwereld van onze planeet met PLAYMOBIL WILTOPIA. Wat dacht je van de schattige kangoeroe om toe te voegen aan je dierencollectie? De kangoeroemoeder draagt haar jong in haar buidel en zoekt voedsel voor zichzelf en haar hongerige nakomelingen. De grote kangoeroe-figuur kan zijn bovenlichaam op en neer bewegen. Als het bovenlichaam naar achteren wordt gekanteld, kan het jong in de buidel worden geplaatst.

Speel- en verzamelplezier! Elke WILTOPIA-set bevat een kenniskaart met spannende dierenfeitjes. Scan de QR-code op de kaart om de WILTOPIA-webapp te ontdekken met coole extra content zoals een audioclip, puzzels en een AR-functie.

Onze stap naar een duurzamere toekomst Ons nieuwe logo identificeert al onze producten die gemiddeld voor 80% zijn gemaakt van duurzame materialen. Deze bestaan uit gerecyclede en biobased kunststoffen. Voor de verpakking worden ook gerecyclede materialen gebruikt. Natuurlijk voldoen alle WILTOPIA-producten aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de bewezen PLAYMOBIL kwaliteit en duurzaamheid.

71290

Productgegevens

Merk :
Playmobil
Thema:
Dieren
Minimum leeftijd :
4 +