Playmobil - Horses of waterfall, Ellie en Sawdust speelset 71358
Playmobil - Horses of waterfall, Ellie en Sawdust speelset 71358

Playmobil - Horses of waterfall, Ellie en Sawdust speelset 71358

€ 10,99
Inclusief belasting

Waarom Mijnspeeleiland?

  • Snel thuisbezorgd!
  • Betaal veilig met iDeal & PayPal, Mister Cash en VVV-cadeaukaart
  • Veel producten op voorraad
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Gratis advies of cadeautip
  • Zwolle orders zelfde dag in huis

Playmobil - Horses of waterfall, Ellie en Sawdust speelset 71358


Ellie's grootste passie is westernrijden. Haar Tennessee Walker-merrie Sawdust, wiens vacht gevlokt is, houdt ook van de uitdaging om zo zelfstandig mogelijk te werken en alleen te reageren op het minste gewicht en beenhulpen van Ellie. Om Sawdust minder via de teugels te beïnvloeden, rijdt Ellie met één hand - zoals een echte cowgirl! Tijdens de paardrijtraining op Waterfall Ranch maken de twee meerdere rondjes om een vat. Leuk feitje: Ellie's familie woont al het langst in Waterfall, wat betekent dat ze het ranchgebied als haar broekzak kent.

Ontdek de pittoreske Waterfall Ranch in de White Mountains van Californië. Hier brengen de vijf beste vrienden Amelia, Isabella, Zoe, Ellie en Ben elke vrije minuut door met hun paarden. Tussen het rijden, trainen en verzorgen van de paarden wacht hen altijd een spannend avontuur. Ellie is een enthousiaste westernruiter en traint zo vaak als ze kan met haar merrie Sawdust. Na de training volgt natuurlijk een heerlijke beloning. Sawdust is bekleed met fluweel en vindt het heerlijk om geaaid te worden. Een geweldig cadeau of souvenir voor kinderen van 4 jaar en ouder die van paarden houden.

Specificaties: • Liefdevol ontworpen paardenspeelgoed met PLAYMOBIL figuur Ellie, paard Sawdust, zadel, halster, lasso en vele andere extra's voor western rijden en paardenverzorging • De speelsets van de nieuwe PLAYMOBIL paardenwereld zijn gemaakt van meer dan 80% gerecyclede en biobased materialen

71358

Productgegevens

Merk :
Playmobil
Minimum leeftijd :
4 +