Märklin-HO Start up, Startset " Claas, Landbouw "  29652
Märklin-HO Start up, Startset " Claas, Landbouw "  29652
Märklin-HO Start up, Startset " Claas, Landbouw "  29652
Märklin-HO Start up, Startset " Claas, Landbouw "  29652
Märklin-HO Start up, Startset " Claas, Landbouw "  29652
Märklin-HO Start up, Startset " Claas, Landbouw "  29652

Märklin-H0 Start up, Startset "Landbouwtrein” 29652

€ 199,99
Inclusief belasting

Waarom Mijnspeeleiland?

  • Snel thuisbezorgd!
  • Betaal veilig met iDeal & PayPal, Mister Cash en VVV-cadeaukaart
  • Veel producten op voorraad
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Gratis advies of cadeautip
  • Zwolle orders zelfde dag in huis

Märklin Start up,

Startset "Landbouwtrein” 29652, Spoor H0

Duik in de fascinerende wereld van de Märklin themawereld Landbouw. Vandaag werken we op de akkers - de maaidorsers zijn al sinds de vroege ochtend bezig. Met de sterke rangeerloc worden meer landbouwwerktuigen aangevoerd - geen minuut te laat!

De grote modeltreinset Landbouw met landbouwvoertuigen van het merk CLAAS bestaat uit een rangeerloc met twee goederenwagens in verschillende maten. Deze kunnen dankzij de lage zijwangen worden beladen met alles wat je maar bedenkt. Voor het echte speel- en bouwplezier zorgt - naast het grote assortiment landbouwwerktuigen van CLAAS - ook het complete spoorbaantraject, inclusief wissels en zijspoor. Net zoals in de echte wereld stuur je jouw rangeerloc heel nauwkeurig met de gave Märklin Power Control Stick. Met de snelheidsregelaar heb je alle power in de hand. Schakel precies op het juiste moment om tussen bijvoorbeeld 'langzaam achteruit' en 'volgas vooruit', wat je maar wilt.

Met de moderne Märklin digitale mfx-decoder kun je bovendien niet alleen gebruiken voor de bediening van knipperlichten en seinen, maar ook voor een echte Märklin H0-modelbaan! Voorbeeld: Fictieve CLAAS dieselrangeerlocomotief type Henschel DHG 700 en twee lageboordwagens in CLAAS-design. Lageboordwagens beladen met verschillende landbouwwerktuigen van landbouwvoertuigen.

Model: Locomotief met digitale mfx-decoder. 1 aangedreven as, antislipbanden. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein, in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Knipperlicht op het cabinedak. Functies van de locomotief aanstuurbaar via de draadloze, kindvriendelijke infraroodrijregelaar, de Märklin Power Control Stick. Koppelingshaak. Vierassige en tweeassige lageboordwagen beladen met verschillende landbouwwerktuigen (2x maaibalk en 1x ploeg) van landbouwvoertuigen. Alle wagens met Relex-koppelingen. Een CLAAS-tractor en een gierton worden als extra accessoires meegeleverd. De verschillende landbouwwerktuigen kunnen aan de tractor worden aangekoppeld. Lengte van de trein 39 cm.

Inhoud: 12 gebogen rails 24130 4 rechte rails 24188 1 basisstation 7 rechte rails 24172 2 gebogen rails 24224 1 wissel links 24611 en 1 wissel rechts 24612. Voeding en een kabelloos, handzaam infraroodregelapparaat, de Märklin Power Control Stick. 2x AAA-batterijen meegeleverd. Kenmerken Loc met moderne Märklin digitale mfx-decoder. Bediening via de robuuste Märklin Power Control Stick. Geweldige speelervaring. Lengte van de trein ca. 39 cm.

All in One-set - met locomotief, goederenwagen en complete accessoires. Locomotief en wagens uit de Märklin startset Landbouw kunnen op allerlei manieren worden gekoppeld. Uitbreidbaar met uitbreidingssets voor C-rails en met alle C-rail-producten. De wissels kunnen achteraf van elektroaandrijving 74492 worden voorzien

Let op: Marklin Start-up Treinen kunnen NIET direct gekoppeld worden met de standaard Marklin MyWorld Treinen. Hiervoor is een speciale wagon 44107 benodigd.

Handleiding 29652 Klik hier:

29652

Productgegevens

Merk :
Märklin
Minimum leeftijd :
volwassen