Märklin-H0, Elektrisch treinstel serie ICM-1 "Koploper", 37424
Märklin-H0, Elektrisch treinstel serie ICM-1 "Koploper", 37424

Märklin-H0, Elektrisch treinstel serie ICM-1 "Koploper", 37424

€ 549,99
Inclusief belasting

Waarom Mijnspeeleiland?

  • Snel thuisbezorgd!
  • Betaal veilig met iDeal & PayPal, Mister Cash en VVV-cadeaukaart
  • Veel producten op voorraad
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Gratis advies of cadeautip
  • Zwolle orders zelfde dag in huis

Märklin-H0, Elektrisch treinstel serie ICM-1 "Koploper", 37424

Driedelig elektrisch treinstel als intercitytreinstel serie ICM-1 "Koploper" van de Nederlandse Spoorwegen (NS). Uitvoering in KLM-model. 1 motorwagen als eindwagen mBk 2e klasse, 1 tussenwagen AB 1e/2e klasse, 1 stuurstandrijtuig als eindwagen sBk 2e klasse. Bedrijfsnummer van het treinstel 4011. Zoals in gebruik rond 1986/87.

Hoogtepunten
- Standaard ingebouwde binnenverlichting.
- Met digitale speelwerelddecoder mfx+ en uitgebreide bedrijfs- en geluidsfuncties.
- Bestemmingsweergave: Amsterdam CS, Schiphol.

Model: Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. 3-delige uitvoering. Onderstel bij gemotoriseerde eindwagen van spuitgietmetaal.

Geregelde hoogvermogensaandrijving met vliegwiel. Twee assen van een draaistel aangedreven. Antislip banden. Machinistencabines in de twee eindwagens met interieur. Met de rijrichting wisselende stroomvoorziening, telkens via de voorste motorwagen. Speciale kortkoppelingen met schaargeleiding. Standaard ingebouwde binnenverlichting. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en 2 rode sluitseinen, evenals binnenverlichting analog in bedrijf, digitaal schakelbaar. Frontseinen aan eindwagenzijde 2 en 1 afzonderlijk digitaal schakelbaar. Frontsein met voorbeeldgetrouwe lichtgele en rode leds. Binnenverlichtingen met warmwitte leds. Gedetailleerde uitvoering van onderstel en opbouw. Aan de eindwagons weergave van de "Scharfenberg"-koppeling met afdekking.

Voor het rijden in dubbele tractie is een extra starre koppelingsverbinding meegeleverd. In standaard uitvoering van de eindwagon met gesloten overgangsdeuren. Weergave van de bij een eindwagen opzij geschoven zwenkdeuren met vouwbalg is mogelijk met het bijgeleverde insteekdeel. Totale lengte van de trein 86,6 cm.

37424

Productgegevens

Merk :
Märklin
Schaal
1:87 HO